perjantai 25. lokakuuta 2013

PurkkapallopuudelibokseritFacebookin ompeluryhmässä on perjantaisin ompeluhaaste nimellä Savaway jossa oli syyskuussa haasteena tutustua hesalaiseen ja kun kaksi "muunmaalaista" oli tutustunut tähän hesalaiseen he saivat Viljamin Puodin sponssaaman puudeli kankaan josta piti annetussa ajassa (perjantaina 21-23) tehdä jotain jossa näkyi heitä kolmea yhdistävä asia. Itse arvoi ja pohdin ja arvoin ja pohdin ja koska olen tälläinen rookie ompelijan raakile ja suurin osa kyseisestä ompelija porukasta on niiiiiin pro että pelotti osallistua heidän joukossaan ompelemiseen. Venyminen ja vanuminen osaltaan kostautui ja ei löytynyt enään hesalaista enään viime tipassa ilmoittautuneille.

Onneksi järjestävä taho otti meidät mattimyöhäisetkin mukaan ja saimme varjo tehtävän joka aiheuttikin ompeluryhmässä spekulaatiota suuntaan jos toiseenkin.

Saimme tehtäväksemme inspiroitua jonkun kanssa ompelijan töistä ja minähän inspiroiduin.

Silppusin mieheni hajonneet bokserit kaavoiksi ja leikkelin purkkapallopuudelit paloiksi ja surauttelin hihitellen housut kasaan.tässä loppu tulos:
 

Housut saivat hyväksynnän.

Tosin lahkeen suut ratkottin auki. d' oh ajatuskatkos älä ompele väsyneenä, ei kai toi tikki nyt mihkä jousta.. Purkkapalloa puhaltava puudeli on muuten todella tähdätty tohon lahkeeseen, se on söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti