lauantai 21. syyskuuta 2013

Veivaan jälkikäteen ja veivaan ennakkoon

Virtuaaliompeluryhmällä on leikkimielinen ompelukilpailusysteemi tempaus perjantaisin, otin osaa eilen toista kertaa. Haaste oli tehdä heijastavaa. Aikeenani oli tehdä pipo johon aplikoin heijastin tähdet. Hienosti alkoi tähdet oli kiinni pipossa ja saumuroinnin vuoro oli ja sitten aivot sanoi piip ja saumuroin aivan väärät saumat yhteen, en edes tajunnut mitkäsaumat meni vikaan joten sammuton koneet nakkasin kankaan koneiden taakse ja lopetin.
Aamulla tai no iltapäivällä kaivoin mytyn esiin ja purkasi  vikaan menneen sauman ja korjasin tilanteen, nyt on soma myssy, tosin ei minu n viis vee vintiölle vaan kaverin vauvalle, samapa tuo.
Seuraava haaste paljastettiin jo ja siihen aloitin jo valmistelut ja tein testi tumput mikä olikin hyvä ,sillä iiihan hiukkasen täytyy fiilata. Edelleenkään kaavaa en aio hankkia, hiukan saatan mittailla ja ehkä piirtää jotain suuntaa antavaa..ehkä. Vinkkiä ja neuvoa löysin blogista Pieni lankarulla
Surautin myös kaverin vauvan vauvalahjaan tuollaisen ripusen jossa toinen puoli pingviinijoustofroteeta ja toinenpuoli pilvivelouria, yhdelläreunalla trikoinen "kahva" ja kolmella reunalla jokaisella kaksi lippulappusta joita nyplätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti