lauantai 27. maaliskuuta 2010

norjalaisia pipoja.

Bongasin norjaisia pipoja vähän sieltä sun täältä ja innostuin. Ymmärrettävän hojeen löysin täältä. Pakko sellanen on tehdä. Langaksi otin Novitan Puroa koska se oli niin kovin kauniin väristä. Minähän en mallitilkkuja tee, joten tässä tulos.
Päällimmäisenä pipo jonka tein ensin, ihanat värit, mutta aivan liian pieni, nuken päähän menee tunkemalla.
Takempi on sitten hieman isompi, mutta edelleen Kaisalle liian pieni. Kolmannella yrittämällä osui sopiva, se makaa kylppärissä odottamassa pesua, kun sen nauhoihin tuli hiukkasen oksua.

 Sitten oli langanvaihdon paikka ja uutta puikoille. Tästä piti tulla kummitytölle synttärilahjam, mutta huomasinkin, että värit mätsää Kaisan vk-pukuun ihan täysin. Lankana Novitan itseraidoittavaa seiskaveikka.
Seuraavaksi puikoille otin vihreän joka aioin tehdä kummitytölle, mutta jo alkuvaiheessa mieleen tuli kaverin tyttärestä kyseisen pipon kanssa, joten ei tämäkään mene kummitytölle. Lanka jälleen Novitan raidoittavaa seiskaveikkaa. Tämä ei tosin ihan ole lahjaksiantokuntoinen, nauhat meni vääriin kohtiin kiinni.
Seuraavaksi löytyi sopiva väri kummitytön pipoon.
Tuon vihreän ollessa puikoilla tajusin, että pakko tehdä hoitopojalle "jäähyväis"lahjaksi pipo kun hän lopettaa mulla hoidossa. Ja miksä sopevampi olisi kuin jälleen raidoittavaa seiskaveikkaa sinisenä.

 Kaverin vastasyntynyttä odottaa woolista raidallinen pipo ja mätsäävät lapaset. Toivottavasti on mieleinen lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti