sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Housuja

Kaveri tilasi "meandi"-kopio housuja, eli leggarin kaavat, lahkeiden levennyt vähän levennystä muuallekin ja kumpparit lahkeisiin, samaa mallia jota oon Kaisalle aiemminkin tehnyt. :)
Otinpa asian sitten työnalle ja surautin Kaisana serkkulikalle synttärilahjaksi pöksy ja kaverin lapsille (2) molemmille kahdet, Kaisalle vielä jostain jämäpala velourista ruskeat housut.

kakkuja kakkuja ja vielä kakkuja

Olen pykertänyt ja väkertänyt kakkuja niin kauan kun muistan. Meidän perheen äiti (siis minun äiti) ei ole koskaan ollut mikään kakkujen tekijä, joten lapsuudessa ei ollut kakkuja syttäreillä.
Tässä nyt tuolta arkistoista kaiveltuja kakkuja.
Kaisan 1v kakku päällä vaahtokarkkifondantti jota koristeltu sellasilla dr.Oetkerin koristelugeeleillä.
 Sitten vuorossa miehen synttärikakku, isä ja tytär syntyneet samana päivänä :) Voikreemilläpursotettukakku.. huh se oli ällömakeaa.eikä kovin kauniskaan..
Sitten mansikkakakku, syytä en osaa sanoa.

Kukas kissan hännän nostaa ellei kissa itse, eli allekirjoittaneen oma synttärikakku. Päälle keittelin kinuskin ja pursotukset varmaan kermaa.
Sitten vuorossa onkin jo äitienpäivä vuodelta 2010. Mein likalla on tuo allergiavaiva ollut sen verta pahana, ettei ole mitään oikeen saanut syyä. Tällä kertaa päätin, että reenataan synttäreitä varten, tein gluteenittomia maidottomia muffareita jotka kuorrutin rokerikreemillä ja vaahtokarkkifondantilla. Tein myös ison kakun samalla kuorrutuksella, mutta tavallisilla sisuksilla.Kakkujen valkoiset kuorrutukset ovat sokerikuorrutetta jota myydään tuubeissa, ei tartte sitäkkän toiste käyttää tohon tarkoitukseen.

Kokeilin samaan syssyyn sitten marsipaaniruusujen tekoa. Aika jees vaikka itsesanonkin, ehkä hieman tomusokeria jäänyt pintaan...

Kasa kortteja

Tämän vuoden aikana on tullut tehtailtua kortteja aikamoinen kasa. Höttöpää kun unohdan aina kuvata ne :(
Kuinka monta kertaa kehtaa pyytää kavereita ottamaan jo annetusta kortista kuvan?
Nooh tässä nyt olisi niitä noita muistin kuvata, en tosin muista kaikista kenelle menneet :D